ד”ר אולגה רז
תזונה נכונה הינה אחד היסודות של אורח חיים בריא, איכות חיים טובה, הפחתת סיכונים למחלות שונות, וסיוע בטיפול במחלות ומצבים בריאותיים שונים. מעבר לכך, קיים קשר הדוק בין תזונה נכונה לבין שמירה על מצב רוח טוב ותחושת חיוניות. ד”ר אולגה רז, אושיית תזונה ישראלית ובינלאומית, מובילה בהדסה מדיקל את תחום התזונה והייעוץ התזונתי.
ד”ר אולגה רז, מובילת תחום התזונה בהדסה מדיקל, הינה דיאטנית קלינית פורצת דרך ומפתחת דיאטת לחם מהפכנית. היא בעלת תואר דוקטור בתזונה מטעם האוניברסיטה העברית. ד”ר רז כיהנה במשך שנים רבות כראש היחידה לתזונה ודיאטה במרכז הרפואי ת”א ע”ש סוראסקי (ביה”ח איכילוב) וכראש המחלקה למדעי התזונה באוניברסיטת אריאל.
ד”ר רז מחברת ספרי תזונה מצליחים כולל רב המכר “לאכול לחם ולרזות” ומרצה בכנסים בארץ ובחו”ל.
שיטות האבחון המתקדמות של ד”ר רז פותחו במהלך 30 שנות ניסיונה בטיפול באלפי אנשים בתחום התזונה והדיאטה. במסגרת סקר המנהלים של הדסה מדיקל, ד”ר רז עורכת בירור מקיף הכולל ריאיון אישי, ניתוח הבדיקות שנערכו במסגרת הסקר ותסמינים מהם סובל המטופל. בהתאם לאבחון, מגבשת ד”ר רז תכנית תזונה מותאמת אישית לצרכים ולמצב הבריאותי של כל נבדק. מטופליה של ד”ר רז, מהארץ ומהעולם מדווחים על שינוי מבורך מבחינת משקלם, בריאותם ושינוי הגישה לאוכל ולגוף.
ד”ר רז מעבירה הרצאות וסדנאות מרתקות המספקות ידע וכלים למימוש יומיומי.